gtag('config', 'UA-167446615-1');

E-commerce

Een e-commercebedrijf runnen is moeilijk, vooral voor kleine tot middelgrote ondernemingen.

Je moet niet alleen ondernemen, je moet ook je online winkel beheren. Het bijwerken van producten; nieuwe voorraad toevoegen; prijzen bijwerken; promoties beheren; verzending afhandelen; klantenondersteuning bieden…….De lijst is eindeloos. Daarbij is de concurrentie enorm!

Als ondernemer is het goed om je tijd te besteden aan wat jij het beste doet, namelijk je onderneming runnen en uitbreiden. Maar dat wil niet zeggen dat de routinetaken en administratieve taken niet belangrijk zijn. Wanneer je administratieve taken uitbesteedt aan een Virtual Assistant, maak jij meer tijd vrij om je te concentreren op de meer strategische aspecten van je onderneming, die de inkomsten kunnen verhogen.

6 e-commerce taken die je kunt uitbesteden aan mij:

Klantenservice

Om succesvol te zijn, moet jij je klanten tevreden houden. Maar dat is een tijdrovende klus. Met mijn goede klantenservice vaardigheden kan ik vragen van klanten beantwoorden via telefoon, live chat, e-mail en op sociale media. Ik kan realtime vragen beantwoorden voor klanten bij een aankoop, tactvol ontevreden klanten behandelen, zendingen die verloren gaan afhandelen en meer.

Orderverwerking

Ik kan de bestellingen verwerken, de order invoeren, verzenden en factureren. Laat me de bestellingen samenstellen en facturen sturen naar je drop-ship leveranciers en / of rederijen.

Retouren / uitwisselingen

Ik kan de retouren en uitwisselingen van producten voor je beheren. Dit door eventueel rechtstreeks of via e-mail te communiceren met klanten en leveranciers.

Inventaris beheren

Ik kan de voorraadniveaus bewaken. Daarbij kan ik je website bijwerken om de juiste voorraad weer te geven. Uiteraard zal ik je laten weten wanneer je bepaalde producten moet aanvullen .

Producten bestellen

Niet alleen kan ik je inventaris beheren, ik kan jouw virtuele schappen ook gevuld houden. Dit door met je leveranciers samen te werken, facturen naar crediteuren sturen en de voorraad in je magazijn bij te houden.

Website-onderhoud

Nadat je jouw e-commercesite hebt opgezet, moet je deze consistent beheren. Ik kan ervoor zorgen dat jouw website je klanten naadloze winkelervaring, zonder fouten, biedt.