gtag('config', 'UA-167446615-1');

Over M voor Business

Mijn naam is Melanie Dijkmans en als Virtual Assistant vind ik het belangrijk dat ondernemers zich bezig kunnen houden met datgene waar zij goed in zijn.

Ik zie vaak dat administratieve werkzaamheden zo veel tijd in beslag nemen, dat ondernemers niet toekomen aan hun core-business. Dit belemmert niet alleen de groei van je onderneming, maar ook het plezier in het ondernemerschap. Uiteindelijk heeft dit effect op je privéleven. Herken jij dit ook? Wil jij gewoon je dag starten met waar jij goed in bent en waar jouw passie ligt?

Ik kan, op afstand, je werkdag, van ‘s ochtends vroeg tot ‘s avonds laat, volledig ontzorgen en vergemakkelijken.

Hierdoor heb jij meer rust en overzicht, waardoor je de groei van je onderneming kunt realiseren en je weer met plezier werk en privé kunt combineren.

Profielfoto- Melanie Dijkmans- M for Business

E-commerce

Vanaf 2011 heb ik mijn eigen webwinkel in kinderkleding gehad. Ik had zelf de webshop gebouwd, waarna ik het zelf onderhield. De productfoto’s en omschrijvingen maakte ik zelf; de administratie en de marketingactiviteiten had ik in eigen beheer. Kortom, de opsomming van taken was enorm. Als ik toen had geweten wat de meerwaarde van een Virtual Assistant is, had ik er zeker mee samengewerkt!

Met de ervaring die ik in deze jaren heb opgedaan, weet ik als geen ander hoe moeilijk het is om een onderneming te hebben binnen de e-commerce en wil ik ondernemers behoeden voor de fouten die ik heb gemaakt!

E-commerce foto- over M for Business

Benieuwd naar wat ik jou kan bieden?