gtag('config', 'UA-167446615-1');

Over M voor Business

Mijn naam is Melanie Dijkmans en als Virtual Assistant vind ik het belangrijk dat ondernemers zich bezig kunnen houden met datgene waar zij goed in zijn.

Ik zie vaak dat administratieve werkzaamheden zo veel tijd in beslag nemen, dat ondernemers niet toekomen aan hun core-business. Dit belemmert niet alleen de groei van je onderneming, maar ook het plezier in het ondernemerschap. Uiteindelijk heeft dit effect op je privéleven. Herken jij dit ook? Wil jij gewoon je dag starten met waar jij goed in bent en waar jouw passie ligt?

Profielfoto- Melanie Dijkmans- M for Business

Ik kan, op afstand, jouw werkdag, volledig ontzorgen en vergemakkelijken!

Hierdoor heb je meer rust en overzicht, waardoor jij de groei van je onderneming kunt realiseren.

Benieuwd naar wat ik jou kan bieden?