gtag('config', 'UA-167446615-1');

Over M voor Business

Mijn naam is Melanie en als Virtual Assistant vind ik het belangrijk dat ondernemers zich bezig kunnen houden met datgene waar zij goed in zijn.

Ik zie vaak dat administratieve werkzaamheden zo veel tijd in beslag nemen, dat ondernemers niet toekomen aan hun core-business. Dit belemmert niet alleen de groei van je onderneming, maar ook het plezier in het ondernemerschap. Uiteindelijk heeft dit effect op je privéleven. Herken jij dit ook? Wil jij gewoon je dag starten met waar jij goed in bent en waar jouw passie ligt?

Ik kan, op afstand, je werkdag, van ‘s ochtends vroeg tot ‘s avonds laat, volledig ontzorgen en vergemakkelijken.

Hierdoor heb jij meer rust en overzicht, waardoor je de groei van je onderneming kunt realiseren en je weer met plezier werk en privé kunt combineren.

Z

Rust & Overzicht

Z

Groei & Succes binnen je onderneming

Z

Plezier in Werk & Privé

E-commerce

Vanaf 2011 heb ik mijn eigen webwinkel in kinderkleding gehad. Hierbij bouwde en onderhield ik zelf de site; maakte ik de productfoto’s; deed ik de administratie en de marketingactiviteiten. Als ik toen had geweten wat de meerwaarde van een VA is, had ik er zeker mee samengewerkt!

Met mijn ervaring die ik hierbij heb opgedaan, weet als geen ander hoe moeilijk het is om een onderneming te hebben binnen de e-commerce en wil ik ondernemers behoeden voor de fouten die ik heb gemaakt!

Benieuwd naar wat ik jou kan bieden?