gtag('config', 'UA-167446615-1');

PARTNERS

VA Business Academy

In 2017 gooide ik het roer om; ik ging voor mezelf werken!

Ik wilde mijn eigen werktijden indelen; mijn werk met privé kunnen combineren en vooral al mijn kennis en ervaring toepassen in één baan.

Toen ik op Facebook de advertentie van Daniëlle zag, heb ik niet lang daarna de keuze gemaakt de opleiding tot VA te volgen, aan de VA Business Academy.

In 2018 behaalde ik mijn certificaat. Tot op heden ben ik erg blij dat ik die stap heb gezet!

WP Supporters

Op het gebied van technisch onderhoud van websites/ webshops, heb ik lang gezocht naar een bedrijf met verstand van zaken èn dat transparant werkt. De samenwerking en communicatie met WP supporters is gewoon goed en voelt erg vertrouwd.
Een buitengewoon fijne partij om mijn klanten ‘achter te kunnen laten’ voor goed WordPress onderhoud. Nu kan ik me (samen met mijn klant) focussen op andere zaken. Een absolute Win-Win-Win!!

iShootPics

Fotograaf Marlon Henry maakt niet alleen mooie portretfoto’s, ook weet hij producten neer te zetten alsof je het aan kunt raken.

Met zijn achtergrond als musicalacteur, maakt Marlon erg mooie, creatieve beelden van zijn model en product.

Door de enorme vraag naar goede productfoto’s en de fijne samenwerking die ik in het verleden met hem heb gehad, zal Marlon onder andere fotograaf zijn van klanten van M for Business.

Foto Marlon Henry
Logo- Zeepkist buffet

Zeepkist Buffet

Met de ervaring van het vele jaren organiseren van netwerkbijeenkomsten en businessclubs is, op 1 januari 2019, Zeepkist Buffet gestart met eventbuffetten.

Op basis van gezelligheid houdt Zeepkist Buffet zich actief bezig met het promoten en het in contact brengen van nieuwe relaties en/of bestaande relaties verder uit bouwen.

Sinds 2019 ben ik ‘vriendin’ van de club en ben ik regelmatig aanwezig tijdens de events.